Monthly Archives: september 2012

Kathleen @ Voxhall

Jeg var næsten ved at tro, at hun havde glemt mig. Men nu har hun skrevet til mig igen. Og jeg ved godt, at man måske nok skal læse mellem linjerne for helt at fange budskabet. Men i hvert fald skal vi snart ses. Og det bliver mægtig, mægtig rart.

Forever Young

37. Det er mange år, tænker jeg. Men det går nok. Jeg har fået nogle meget flotte gaver. En sommerfugletegning i sort og rød og blå. Og en middag på fin restaurant på fredag med min kone. Og en dims til min guitar, så det i hvert fald ikke er udstyrets skyld, hvis det lyder ringe, når jeg spiller. Så jeg er taknemmelig.

Kirstine skal have legegruppen med hjem fra skole i eftermiddag, så jeg kommer til at fejre dagen med en flok 6-årige. Det bliver festligt. Og jeg holder mig ung med de unge.

Sangen har jeg planket fra CJ’s fødselsdagshilsen til Tommy forleden. Fordi den er fremragende.

Money.People

Dengang Zacharias gik i 1g, skrev han en stil til mig. Det var en anmeldelse af en plade med The Strokes. Det var en vældig positiv anmeldelse, sådan som jeg lige husker den. Og nu er Zacharias blevet en stor dreng. Og forleden lagde han og resten af Age of Giants en ny sang ud, som er mere catchy end noget, The Strokes nogensinde har lavet. Det er cool og inspirerende og meget rart at tænke på. Og de spiller til Newbees Festival, og så vil jeg høre dem, og det glæder jeg mig til.

Annie

Boombox Hearts har vist nok et album på trapperne. Til at forsøde ventetiden har Ivan lagt et outtake ud på sin blog. Sangen er angiveligt blevet valgt fra, fordi den er lidt for glad. Og jeg ved ikke helt, om det er godt eller skidt. For så glad er den jo heller ikke, sangen om Annie, der nu arbejder for en anden mand. Nærmere sådan bittersød og septembersprød. Og det kan jeg faktisk vældig godt lide. Men det kunne jo godt tyde på et temmelig dystert album. Ikke desto mindre glæder jeg mig til at høre de sange, som klarede cuttet. Og så synes jeg snart, at de skulle komme til Aarhus og spille for os.

Island

Jeg tager til Island i morgen. Det bliver mægtig godt, er jeg sikker på. Jeg håber, at jeg kommer til at danse med dem fra videoen med Sigur Rós. Eller jeg har ladet mig overtale til at vandre på det her fjeld. Så jeg håber bare mest, at jeg overlever.