Monthly Archives: maj 2012

Mellem linjerne

Kathleen skrev til mig på Facebook forleden.

Kathleen

En utrænet læser ville nok ved første øjekast opfatte beskeden som en mere generel henvendelse. Men nu har jeg kigget på den i nogle dage, og jeg tror nok, at man må læse mellem linjerne for at fange Kathleens egentlige budskab. For det er jo oplagt, at det der med at turnere i Skandinavien bare er et påskud for at se mig igen. Og i virkeligheden ville hun jo gerne skrive, at hun gerne vil komme og besøge mig. Men det kan hun ligesom ikke sige. For der er jo alt det der med Bon Iver og Tine. Og det ville blive noget frygteligt rod. Så derfor den indirekte henvendelsesform.

Og jeg tænker, at hvis det er spillets regler, så er det sådan, det er. Så jeg har svaret hende, at jeg synes, hun skal komme til Aarhus. Og så tænker jeg, at så finder vi jo nok ud af noget, hvis det skal være.

Allerbedst ville det være, hvis det kunne blive noget ligesom i den her video (minus de to andre) på mit gamle kollegieværelse (som videoens venue godt kunne minde om). Især sang nr. 3 (7 min. og 53 sek. inde i klippet) synes jeg er fin. Den handler vist om at have fået en ny kæreste. Og hvad man så skal lægge i det, det ved jeg ikke.

Loveless

Jeg kom til at skære mig i fingeren her til aften. Sådan ret kluntet. Og temmelig blodigt. Og jeg var ikke engang fuld. Og nu gør det herrenas. Og hvis det ikke snart bliver bedre, så er jeg bange for, at jeg ender som Alfred, der måtte til doktoren i Mariannelund. Og derfor kan jeg ikke spille guitar. Og det ville jeg ellers gerne. Men i stedet hører jeg My Bloody Valentine. For Loveless er lige blevet genudgivet. Og den er stadig lige så vild, som dengang jeg hørte den hver dag på mit kollegieværelse og tænkte, at det var den bedste plade, der nogensinde var blevet lavet.

Age of Giants

Jeg ville gerne have hørt Zacharias og resten af Age of Giants på Spot i fredags. Men i den her omgang kom hus & have i første række. Så jeg håber at fange dem snart et andet sted. For det er supercool indie pop, de laver. Enjoy!

So You’d Like to Save the World…

… I suggest you take one person at a time and start with me.

Enhedslisten holder årsmøde i weekenden. Her er en sang til Johanne.

Mental Revenge

Jeg har raget en ordentlig forårsforkølelse til mig. Og jeg har hold i ryggen. Og jeg sidder med to 3g-studieplaner, som skal være færdig i aften. Men jeg har ikke ondt af mig selv. Og jeg er ikke bitter. Det overlader jeg til Waylon. Og han er sørme bitter.

Men jeg tænker også lidt, at man skal passe på med ikke at være alt for bitter. For så kan man let komme til at se fjollet ud. Fx hvis man stiller sig klods op ad et juletræ og synger om, hvor sur man er. Men Waylon klarer det nu meget godt, trods alt.